Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2018. 05. 08. 12:11:54
HOGYAN VÁLASSZON OLYAN ESKÜVŐI CIPŐT, AMIBEN EGÉSZ NAP ÉS EGÉSZ ÉJJEL KI FOGJA BÍRNI?

Az esküvőnkön mindannyian azt szeretnénk, hogy minden tökéletesen sikerüljön. Így az öltözékünktől is sokat várunk el. A gyönyörű menyasszonyi ruha, fátyol, ékszerek mellett van azonban még egy olyan kiegészítő, melyet sokan méltatlanul elhanyagolnak. Pedig, ha nem sikerül megfelelően a választás, az komoly kellemetlenségeket okozhat. Ez pedig az esküvői cipő.

2018. 05. 08. 12:05:11
5+1 SZEMPONT, AMIT ÉRDEMES FIGYELEMBE VENNI A MENYASSZONYI CIPŐ VÁLASZTÁSAKOR

Minden nő életében jelentős nap az, amikor kimondja a boldogító igent. Nagy gonddal választja ki a ruhát, a hozzá illő kiegészítőket, ékszereket, csokrot, frizurát, a terem díszítését… De van egy olyan részlet, ami nem mindig kapja meg a megfelelő hangsúlyt, és éppen ez az, ami kellemetlenné teheti az esküvői emlékeket. A menyasszonyi cipő.

2018. 05. 08. 11:53:03
ASSZONY LESZ A LÁNYBÓL? ILYEN A JÓ MENYECSKE CIPŐ

Minden esküvő éjjelén, pontban éjfélkor elhangzik ez a rendkívül megható, olykor mégis kissé félelmetes mondat: Asszony lesz a lányból. Eljött az ideje az esküvői torta felszeletelésének, majd pedig a – valójában csak hajnalig tartó, de sokszor mégis véget nem érőnek tűnő – mulatozásnak és táncnak. Mindenki szeretne az ifjú asszonnyal táncolni legalább egyet, a menyecske pedig asszony legyen a talpán, ha bírja.

2018. 05. 08. 11:46:04
10 TIPP, AMITŐL BIZTOS FELEJTHETETLEN LESZ AZ ESKÜVŐ

Egy esküvő mindenképpen különleges. Tippjeink segítségével pedig felejthetetlen lesz. Lássuk, mire érdemes figyelni!

2018. 05. 08. 11:21:52
7+2 TIPP, AMITŐL BIZTOS FELEJTHETETLEN LESZ AZ ESKÜVŐ

Sokan azt gondolják, hogy egy esküvő csak a pénzszórás mennyiségétől lehet felejthetetlen. Pedig egy jó esküvő nem a pénzről szól. Viszont számtalan olyan apró kis trükk létezik, melyek szebbé varázsolják, közelebbivé hozzák a ceremóniát. Lássunk tehát néhányat ezek közül:

2018. 05. 08. 11:14:34
7 DOLOG, AMIT SEMMIKÉPP NE TEGYEN AZ ESKÜVŐJE ELŐTT

Közeledik élete legnagyobb napja, hamarosan a házasság kötelékébe lép, de mégis valami beárnyékolja a nagy napot. Mégpedig az előkészületek miatti aggódás. Ahhoz, hogy felejthetetlen legyen ez a különleges nap, no és persze ne a negatív, hanem a pozitív élményektől hemzsegjen, ahhoz mindenképpen oda kell figyelni pár dologra a menyasszonyi ruha és esküvői cipő beszerzése mellett.

2018. 05. 08. 11:03:34
9+1 TIPP A TÖKÉLETES ESKÜVŐI ÉS MENYECSKE RUHA VÁLASZTÁSHOZ

Az esküvő ideális esetben életének legszebb napja, mely egy egyszeri és megismételhetetlen lehetőség arra, hogy ragyogjon és gyönyörű legyen. Sok menyasszony gondolja ezt így, nem is teljesen alaptalanul. Azonban a tökéletes esküvői és menyecske ruha és cipő kiválasztásához sok egyéb szempontot is érdemes figyelembe venni, melyet egy menyasszony vagy egy ifjú asszony a nagy lelkesedésében hajlamos elhanyagolni.

2018. 05. 04. 12:24:25
A LEGÚJABB ESKÜVŐI ÉS MENYECSKE RUHA TRENDEK

Az esküvő az örök hűség kimondásáról szól, mégis az esküvői trendek gyakorlatilag évről évre változnak. Ugyanúgy, ahogy menyasszonyi ruha trendek léteznek, a menyasszonyi cipők divatja is ennek megfelelően alakul. A menyasszonyi cipő kiválasztásánál tehát számos más szempont mellett azt is érdemes figyelembe venni, hogy milyen divatirányzatok uralkodnak éppen a menyasszonyi ruhák világában. Lássuk, mik ezek!

2018. 05. 04. 10:33:48
ALACSONY VAGY MAGAS? A SARKALATOS DILEMMA.

Az esküvői cipő kiválasztásánál számtalan szempontot kell figyelembe venni, melyek közül az egyik a sarokmagasság. Lapos talpú, alacsony sarkú, esetleg magas sarkú cipőt válasszon a menyasszony?

2018. 03. 26. 10:52:20

6 trükk, hogy végre kecsesen járj magassarkúban is!

Ahogy Marylin Monroe mondta, “Adj egy nőnek egy jó cipőt, és meghódítja benne a világot.”

Kétség sem fér hozzá, a magas sarkakról beszélt. De mi van akkor, ha képtelen vagy járni magas sarkakon? Ha így vagy ezzel, a következő tippek segíthetnek, hogy ne csak a bárpultnál üldögélj, hanem valóban hódító légy a magassarkúdban!